Sidhuvudbild

Välkommen till Förskolan Creativo!

##########Hemsidan är under arbete. Vid frågor kontakta förskolechefen!###############

Vi är en privat förskola benägen mitt i den nybyggda stadsdelen Frösunda i Solna. Vi befinner oss i en historisk byggnad med stora, ljusa, renoverade lokaler. Utanför har vi en stor och grön gård som lockar till mycket utforskande och utmaningar för barnen. I närområdet erbjuds många spännande upplevelser såsom skog, Hagaparken och Anders Lundströms fruktträdgård.

Vi erbjuder en verksamhet som är inspirerad av Reggio Emilia pedagogiken vilket innebär att alla som arbetar här har en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en tanke om att barn föds med drivkraften att utforska och upptäcka sin omvärld. Vi ser pedagogerna som medforskare i barnens värld. Förskolan Creativo är en förskola som tar tillvara barnens tankar och upptäckarlusta.

Vi är glada över att ha ett samarbete med ”Barnens kök” med egen kokerska i huset som lagar maten från grunden. Vi utgår från livsmedelsverkets rekommendationer gällande ”Bra mat i förskolan” och erbjuder barnen en näringsriktig och varierad kost.

IMG_4283.jpg

Besöka oss?

Visning

Den sista torsdagen varje månad klockan 8.45 erbjuder vi visning av förskolan. Den visningen är för vårdnadshavare som är intresserade av att eventuellt placera sina barn i kön till oss. Föranmälan krävs, detta görs via e-post till elin.andersson@creativo.se

För pedagoger som är intresserade av att göra studiebesök i vår verksamhet så hänvisar vi till förskolechefen för att boka ett möte.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in